Šo gatavoju vēl nesen, uz sava tēta dzimšanas dienu, arī ar 'kārums' svaigo sieru. tikai apakšu gatavoju pati, liku smilšu mīklu. Iznākums - bija norīta pirmajās minūtēs. :D karoče - baigi gardā!
Šo gatavoju vēl nesen, uz sava tēta dzimšanas dienu, arī ar 'kārums' svaigo sieru. tikai apakšu gatavoju pati, liku smilšu mīklu. Iznākums - bija norīta pirmajās minūtēs. :D karoče - baigi gardā!
Froši!:) Manā kulinārijas grāmatiņā parādīsies vēl viena garda recepte. + Un ceru ka garšos tikpat labi kā komentāros:)
Es izmantoju filadelfijas sieru. Pēc pirmās reizes, kad pagaršoju, esmu viņu pircis lai vienkārši ar karoti ēstu. Ir tā vērts, tici man.
Ak jā, kūkai labāk izmantot klasisko.
diezgan apsveicami. bieži vien jau draugi pie tā noved tapēc varētu secināt vai nu tu esi ļoti apņēmīgs vai arī...
Pie 9. bildes tev ir rakstīts- Pie siera iesit 3 olu baltumus, bet bildē ir dzeltenumi. Vienkārši drukas kļūda, vai kā?