Sastāvdaļas Rauga mīkla Malta gaļa Paprika Olīves Marinēti gurķi Sīpoli Majonēze Tomātu mērce Siers Pagatavošana:
Pagatavo rauga mīklu (var izmantot veikalā nopērkamo, gatavo)
Izveltnē 2 garas, šauras plāksnes
Sagatavo pildījumu- vienā pilda olīves ar marinētiem gurķiem (sagrieztiem), majonēzi, kečupu) otru pilda ar pannā apceptu maltu gaļu ar sīpoliem, papriku, pipariem (maltiem), gaļas kopējo garšvielu vai vegetu, sāli.
Katrai plāksnei uzliek pildījumu, rūpīgi aizspiež mīklas maliņas kopā, lai tā cepšanās laikā neatveras. Iegūst divas garas " desas" , kuras jāsarullē kā pīni kopā un var veidot jebkādu kopējo formu- vai kā tradicionālo kliņģeri, vai ciparu, burtu vai riņķi. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi), kamēr kliņģeris iegūst brūni zeltainu garoziņu. Īsi pirms beigām kliņģerim pārkaisa rīvētu sieru un sasmalcinātas olīves.
Pagatavošana ies 160 min.
Pati esmu ēdusi, ļoti garšīgs,kaut kas līdzīgs picai.
Lai labi garšo! :)