local-stats-pixel fb-conv-api

Sagribējās salātiņus25

118 2

Nu labrīt, spocēn! 😄

Tā nu sagadījās, ka leCskapī skuma vistas fileja. Un te nu eZZiiCim prishlo ozarenije, tā teikt. Jams izdomāja uzčinīt salātiņus. Bet, lai būtu incantāk, fileju sagatavot savā stilā. Nu, tādu sulīgu un gardu.

Plus vēl slepenā sastāvdaļa!

Domāts - darīts!

118 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

👍

Izskatās jau dikti garšīgi.

Arī kaut kas tāds būs japagatavo.

👍

https://media.tenor.com/images/623aaf8a569c9a3173a244ac2bc64f51/tenor.gif

4 0 atbildēt

👍👌 💪

🌹

4 0 atbildēt

Vienīgais kas mulsina ir jogurts. Salāti ar jogurtu tiešām nav taisīti. Ar kefīru gan ir, bet nestādos priekšā ar jogurtu. Eh, laikam jānoprovē, savādāk neuzzināšu.

4 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Sastāvdaļas duras acīs, bet burtiski.

Vistas fileja, to uzņemot uzturā, kā jau citas būtnes vai saprātīgas dzīvības formas (tādas kurai arī ir prāts, bet tā var izvēlēties citu dzimuma perspektīvu katru mīļu mirkli - sievišķo vai vīrišķo, kādas nu pieejamas Multiversā) DNS nesēja tiek uztverta par svešinieku iebrukumu mūsu organismā, skatoties no mūsu DNS perspektīvas. Tas izraisa vispārēju mobilizāciju, kas nozīmē, ka 50% no uzņemtās enerģijas aiziet "atsitot" uzbrukumu, kas ir racionāli, ņemot vērā, ka uzņemot augu valsts OBV, piemēram griķu, tiek patērēts 0.689% enerģijas. Siers saceļ trauksmi 37% mērogā. Medus - 8.9% mērogā. Tā ka oficiālais vegānu un veģetāriešu strupceļš arī ir jautra izklaide sava organisma mocīšanā.

Ķiploku pulveris gan ir laba izvēle, jo kādus 89gadus cilvēki vairs neprot dozēt svaigā veidā šo spēcīgo sanitāru un tādējādi nogalina ne tikai uzbrucējus, bet visu vērtīgo saturu līdzi ņemot. Lai izdodas, pavār! 🙃

PS: Kivi nākamreiz apēd vienkārši tāpat, teiksim pirms došanās pastaigā. Tā ir ātrā enerģija, kas neko pagatavotā ēdiena lietderībā neizmainīja. Šī enerģija jau pusstundas laikā jāpārveido darbā - labāk to ēst dienas aktivitāšu laikā vai veldzējot slāpes... 👍 Un šādi gatavojot uzmanies ar savu reproduktīvo sistēmu 89g OBV salātos ir gandrīz 3x vairāk nekā Tavam ķermenim nepieciešams dienas garumā (divās ēdienreizēs sadalot). Tev tas nozīmēs ķermeņa pārsilšanu. Bet visvairāk silst reproduktīvo orgānu zonas, jo tā mūs iemācīja ģērbties modes speciālisti. Tātad šādi ēdot mēs cenšamies ātrāk nolikt zem sitiena savu reproduktīvo veselību, nekā atteikties no mīlas priekiem. Nav labi! 👎

Mēģini samazināt dienas proteīnu patēriņu līdz 47g. Pie Tavām aktivitātēm tas būs atbilstošs enerģijas daudzums.💪

Dziednieki parasti nav runīga tauta, bet Tev par savu ķermeni vajadzētu mazliet parūpēties...😇

3 0 atbildēt

Velns!!!Jāiet kkas leckapī pacolēt!!!

2 1 atbildēt

Kārtējais vājprāta izpildijums.Labāk produktus ir vienkārši izmest.

2 4 atbildēt