Norīvē tikai dzelteno daļu, lai no pārējā citrona nesāktu jau izdalīties sula.
Citronu pievieno rīvmaizei un atkal sajauc.
Norīvē tikai dzelteno daļu, lai no pārējā citrona nesāktu jau izdalīties sula.
Citronu pievieno rīvmaizei un atkal sajauc.
Sarīvē ābolus. (Šitas ir smukākais, ko varēju bildēt vienu pašu. Nesmejieties par maniem siltumā savītušajiem āboliem) :D
Sapratu, ka man ir par maz ābolu, jo man nebija visu to 1800g tāpēc pierīvēju āboiem klāt ķirbi.Sapratu, ka var izmantot jebkādus tāda veida dārzeņus un augļus, kas iet kopā ar rupjmaizi. Laigan man pašai ķirbis nepārāk izdomāju tomēr pielikt (pa prieku pārējiem).
Ķirbim un ābolam pieliekam atlikušo cukuru un sajaucam. Pie šīs kārtas var arī likt riekstus, rozīnes u.t.t.
Nu sākam likt pannā. Es ieliku cepamo papīru. Uzberu 1. kārtu, kas ir ar rīvmaizi.
Uz rīvmaizes uzlieku krējuma pikučus.
Nogriežu no cepamā margarīna 300g.
Uzlieku arī cepamā margarīna pikučus
Tagad uzlieku ķirbju un ābolu kārtu, un atkal lieku pa virsu cepamā margarīna un krējuma pikučus. Un tā visu laiku - rīvmaize ar pikučiem, ķirbis ar ābolu ar pikučiem u.t.t.