local-stats-pixel fb-conv-api

Rīsu un gaļas sacepums!8

190 4

Labdien visiem spocēniem!

Par cik problēmas ar gatavošanu man nav un ir iespēja padalīties ar jums savās receptēs , tad nu lūk - mana pirmā recepte ar nosaukumu Rīsu un gaļas sacepums. Recepte nav zagta , bet nejauši taisot pildīto papriku netiku vaļā no saviem atlikušajiem rīsiet , tādējādi izmēģinot viņus turpināt cept cepeškrāsnī. Atzīšos ,ka bija garšīgi un tādēļ grasos atkārto šo recepti , lai varētu palutināt savu foršo līgaviņu :)

Mana motivācija: Lai labi gatavotu ir jāpieturas pie trijām lietām.

*Jāmīl gatavot

*Jāmīl ēst

*Jābūt izdomai un vēlmei jaukt produktus

Sastāvdaļas:

Teikšu ,ka katrs var likt tik cik vēlas pēc pašas gribas : Piemēram neuzskatu ,ka tādam ēdienam būtu jāliek 2kg cūkas gaļu , bet par cik esmu ar tu uz gaļu , tad priekš manis tas reizēm ir par maz. Gan dārzeņus , gan garšvielas varam likt tik cik pašiem pa rokai un tik cik katram vēlmes. Man ēdiens garšo sālītāks , tpc izmantoju vairāk garšvielas , bet citam garšvielas pie sirds tik daudz neiet , taka to visu varam darīt pēc pašu iegribām!

Cūkas gaļa - 1,800KG

Maltā gaļa - 1kg

Rīsi - 1kg

Ķiploks - 2.daiviņas

Saldētie dārzeņi - Burkāni , puķkāposti , utt

Garšvielas - Pipari,sāls,gaļas garšvielas,dilles.

Tomāti - 2vi nelieli tomāti

Sīpolu veikalāaizmirsu , tādējādi iztiksim šoreiz bez.

190 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Kāpēc sezonā jālieto saldētie dārzeņi?

14 1 atbildēt
anh avatarsanh

Ja jūs runājat par mājās audzētiem dārzeņiem, tad jā, jāpiekrīt, bet, ja domājat ka rimi pirktie "svaigie" dārzeņi būs labāki, kā saldētie, tad smagi maldāties.

Lai līdz LV atceļotu tas poļu tomāts vai burkāns, tie tiek novākti vēl neīsti gatavi, + transportēšanas laiks, saldēti dārzeņi tiek novākt, gatavi, jeb to labākajā stadijā un saldējot nekādas uzturvērtības nezūd, tākā ņemt rimi burkānu un domāt, ka tagad būsi veselīgs ir garām, tas pats saldētais burkāns būs 10x labāks.

6 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt
Punktu aizmirsi ielikt!
0 1 atbildēt

Nu, te es nekādi nevaru nepiekrist gurkjim! Ja tiešām patīk (mīlēt var dzīvu būtni) gatavot, tad šo jauko recepti nekādi nedrīkst bojāt ar sasaldētiem dārzeņiem. Sasaldētie - steidzīgajiem, kam viss pa roku galam! emotion

10 14 atbildēt