Čiv-čiriv, gardēži ! :)
Sen jau gribējās pagatavot kautko garšīgu, man neierastu un ar satriecošu garšu buķeti. Tā kā rīsu nūdeles nebiju ēdusi, nolēmu beidzot tās pagatavot, un, manuprāt, pie rīsu ēdieniem vista ir neatņemama sastāvdaļa. Lai tas viss nebūtu "sauss", pagatavoju arī šampinjonu, dārzeņu sautējumiņu kā piedevu.
Iemūžināt procesu es izdomāju tikai gatavošanas vidū, bildes no sākuma nebūs..\
Tad nu tā -
Sastāvdaļas.
Spārniņiem (protams var ņemt jebkuru vistas daļu) - 1,5 ēdamkarotes medus, 1 tējkarote (ar kaudzi) sinepju, sojas mērce, 2 daiviņas ķiploku.
Visas sastāvdaļas sajauc kopā un aplej vistu spārniņus, kārtīgi iemasējot marinādi katrā spārniņā. Liek uz pāris stundām ledusskapī - "ievilkties" .