Rikotas un kafijas deserts.......!1
22
4
Sveiki Spoki !!! Šis maigs, krēmīgs, aromātisks, gaisīgs un burtiski uz mēles kūstošs deserts, kas liks iemīlēties ne tikai kafijas baudītājiem, bet arī tās nedzērājiem. Tā kā deserta pagatavošana neprasa daudz iemaņu, nav iemeslu to nepagatavot!
Sastāvdaļas:
500 g rikotas siera
100 g cukura
1 ½ tasītes espresso (45 ml)
30 ml tumšā ruma
80 g smilšu cepumu, smalki sadrupināti
10 g citrona sukāžu, smalki sakapātas
Dekorēšanai:
kafijas pupiņas
Pagatavošana:
Saputo rikotu ar cukuru, līdz maisījums uzputojas. Ik pa brīdim un pa nelielam daudzumam pievieno kafiju, rumu, cepumus un sukādes un iemaisi.
Pildi desertu krūzēs, dekorē ar kafijas pupiņām un liec ledusskapī uz 4–5 h. Pasniedz. Lai labi garšo !!!
Šis lieliskais un gardais "šedevrs" Ir lielisks deserts greznās viesībās!!!!
Šarežģītība - zema
Personas - 4
Izmaksas - vidējas
Sagatavošana - 5min.
Gatavošana - 4.30h.
Kopējais laiks - 4.30h.+
P.S. Lai labi garšo !!!