local-stats-pixel

Revīzijas rezultāts14

40 0

Sveiciens visiem spociņiem un spocenītēm šajā ziemīgajā sestdienā! ッ

Tā kā ir ziema, tad daudzi nodarbojas ar krājumu tukšošanu; arī mana ģimene nav izņēmums.

Tā nu, revidējot saldētavu, atradu maisiņu ar sasaldētiem ķirbja gabaliņiem.

Ko ar tiem darīt, ilgi domāt nenācās.

Lai šo drūmo (vismaz manā galā) dienu padarītu kaut mazlietiņ gaišāku, piedāvāju uzcept gardus ķirbju cepumus ッ

Kas un kā - lasi un skaties raksta turpinājumā!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
40 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

👍

6 0 atbildēt

Par centību + personīgi man ķirbis nekārojas.

4 0 atbildēt

👍

4 0 atbildēt

Man tieši saldētavā paštaisīts ķirbju biezenis. Domāju ķirbju-banānu maizi cept, jo pagājušo reizi ļoti labi sanāca, bet varbūt šoreiz jāpamēģina šie cepumiņi. Izskatās labi.

2 0 atbildēt

Es arī glabāju ķirbi saldētavā. Ne kubiņos, bet sarīvēju un lieku maisiņos ar aiztaisāmo sliedīti. Kad vajag - atkausēju un pievienoju mīklai (pīrāgs, kekss, pankūkas) nevārot no tā biezeni. Cepšu tā vai tā. Varbūt sablendētam biezenim ir viendabīgāka konsistence, bet man to nevajag.

Tās bija tālas noskaņas zilā vakarā ...

Lai jauks vakars!

1 0 atbildēt