Gatavošanas laiks:30 min.
Sastāvdaļas:
:
1-1,5 paciņas ''Dāmu pirkstiņi''
5 olas
5 ĒK cukura
2 paciņas Mascarpone siers
50- 100 g baltais gada vīns(var arī nepievienot)
1 ĒK kakao pulveris
Šķipsniņa sāls
Gatavošanas proces:
Olas baltumus atdala no dzeltenumiem. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Olu baltumus saputo stingrās putās un iecila dzeltenumus.
Pievieno Mascarpone sieru un atkal visu saputo.
Pielej vīnu vai brendiju(mazāk!), bet var neliet arī neko.
Masā iecilā stingrās putās saputotu olu baltumu. Olu baltumam pievieno šķipsniņu sāl ,lai putas sanāk stingras.
Traukā vislabāk četrstūrainā liek pirmo kārtu ar cepumiem.
Kad pirmā kārta noklāta tad lej virsū 1/2 no sagatavotās masas, izlīdzina.
Kad tas darīts pa virsu liek otru kārtu ar cepumiem kurai pa virsu uzlej atlikušo masu.
Virspusi nokaisa ar kakao pulveri.
Gatavo tiramisū ievieto ledusskapī vismaz uz 3 stundām:)
Lai labi garšo!!!