local-stats-pixel

Rasiņa13

597 1

Izcepu garšīgo rabarberkūku "Rasiņu"

Kāpēc tāds nosaukums "Rasiņa"???

Tāpēc, ka pēc izcepšanas, kad kūka jau ir gandrīz atdzisusi veidojas garšīga, zeltaina cukura rasiņa. emotion

Sastāvdaļas:

200g sviesta

6 olas

2 glāzes + 2 ēd.k. miltu

2 glāzes cukura

2 ēd.k. skābā krējuma

500g biezpiena

1 paciņa vanilīncukura

300 - 400g rabarberu

Kad viss bija gatavs izdarīju secinājumus:

1. Vajag lielu formu, man nebija tik liela cik vajadzēja. Un tāpēc apakšiņa nebija kārtīgi izcepusies un man vajadzēja cept stipri ilgāk par 2X 20 minūtēm.

2. Jābūt uzmanīgam ar tiem olu baltumiem, jo man sanāca viņi stingrā masā nevis putās, jo bija trāpījies kāds olu dzeltenumiņš. Bet rezultātu tas neizmainīja.

3. Kūka jaēd, kad viņa ir atdzisusi, jo krēms vēl ir karsts un nav sabiezējis tāpēc arī tek ārā. Un ja jūs šo kūku ēdīsiet, kad tā būs atdzisusi tad parādīsies garšīgās rasas lāsītes! :)

Reklāma
Reklāma
597 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

No kā tie pilieni "rasiņa" īsti rodas? emotion

20 0 atbildēt

es gribu to kūku

1 0 atbildēt

Parasti nelieku tik daudz sviesta, un garšo arī labi  emotion

1 0 atbildēt

Vakar ēdu.. Garšīga emotion

1 0 atbildēt

ēw, baigi labā recepte! Noteikti izmēģināšu, paldies!

Un, protams, PLUSS! ;)

0 0 atbildēt

cik ilgi ir jācepj un cik grādos?

0 0 atbildēt

Mēģināšu :)

0 0 atbildēt

Nu redz --uzcepu :) Tik rabarberu nebija :( ieliku mellenes :) viss kopa tiri labi iznacis--superigi izskatas kūka :) Tagad dziest-bet 1mo gabalinu jau pagaršoju! MmMmmmm

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Lāāāāāps ....

3 5 atbildēt