local-stats-pixel fb-conv-api

RECEPTE - svaigie biešu-burkānu salāti0

Grāmatā “Ēd, lai būtu jauns!” bietes tiek minētas kā viens no labākajiem produktiem. Agrāk bietes ēdu diezgan reti, bet tagad tās man ir ļoti iegaršojušās. Tvaicētas, vārītas, ceptas un svaigas bietes var ēst visdažādākajās ēdienu kombinācijās. Svaigas bietes agrāk nebiju ēdusi, bet šajā pašā grāmatā atradu ļoti vienkāršu recepti, rezultāts iznāca varen garšīgs un noteikti tiks gatavots bieži. Salātu garša ir ļoti svaiga un saldena.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 biete 1 burkāns 1 ābols 1/2 apelsīns daži pilieni aveņu etiķa

Pagatavošana:

Burkānu un bieti nomizo un sarīvē uz kartupeļu rīves. Ābolu nomizo, izņem serdi un sagriež plānās šķēlītēs. Visu samaisa kopā, pievieno sulu no pusapelsīna, dažus pilienus aveņu etiķa. Samaisa un salāti gatavi!

Ātri, vienkārši un garšīgi. Neatceros, kāda mērcīte tika izmatota oriģinālreceptē, bet apelsīna un aveņu etiķa kombinācija bija perfekta. Protams, aveņu etiķi vai apelsīna sulu var aizstāt ar ko citu vai nepievienot vispār. Ja vēlas, var pievienot kādas garšvielas.

14 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000