Neparasts ēdiens, bet ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams!
Baltā paprika, pildīta ar pirmajām gailenēm.
Sastāvdaļas:
apm. 12 Baltās paprikas,
250g. Rīsi (holandes),
0,5l gailenes,
150g. puscietais siers,
sauja diļļu,
200 ml tomātu mērce.
Neparasts ēdiens, bet ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams!
Baltā paprika, pildīta ar pirmajām gailenēm.
Sastāvdaļas:
apm. 12 Baltās paprikas,
250g. Rīsi (holandes),
0,5l gailenes,
150g. puscietais siers,
sauja diļļu,
200 ml tomātu mērce.
Sēnes sagriež un eļļā apcep. Apcep arī sīpolus. Uzliekam vārīties rīsus- apm. 15 min.
Kamēr viss tur cepās, vārās, paņemam paprikas!
Paprikai nogriežam tādu kā cepurīti un iztīram sēklas.
To atkārtojam ar visām paprikām.
Kad rīsi ir izvārijušies, tos nokāšam.
Paņemam sieru...
...un sagriežam kubiciņos.
Aizskrienam uz dārzu pēc dillēm un tās sakapājam.
Visas sastāvdaļas metam bļodā!
izskatās gardi.paldies par ideju.nekad nebiju taisījusi baltajā paprikā,ir kāda atšķirība no citām?