Pēdējā bilde pēc gabaliņa nemaz neizskatās.... Kaut kā par šķidru tev tur sanācis, vai vnk bildes sūdīgas... šitās kūkas ar želatīnu labāk kādā formā taisīt, citādi tā visa manta notek, arī skats būtu labāks
Pēdējā bilde pēc gabaliņa nemaz neizskatās.... Kaut kā par šķidru tev tur sanācis, vai vnk bildes sūdīgas... šitās kūkas ar želatīnu labāk kādā formā taisīt, citādi tā visa manta notek, arī skats būtu labāks
9. bildē neizskatās pēc biezpiena masas. Biezpiena masa ir labi un smalki saberzta, bet te no tā ne smakas. :( Ļoti nevīžīgi.
- Par slinnkkiti. Vareji labak tomer. Shitas saucas uz atro uzcept cepeni.
Reali ieliksu + par centibu.
To biezpiena masu taisa pavisam elementāri un nevajag želatīnu. Vienkārši paņem kādu labu biezpienu, sajauc ar cukuru/vaniļu, klāt pievieno izmērcētas rozīnes, marmelādi un gatavs. Nesajuks un nebūs slapja pļura. Ja grib gaisīgāku un saldāku, var pievienot uzputotu saldo krējumu tai biezpiena masai ;)