Ehh, nu ko tur lai saka, eZZiiC ir riTTiigs čau-kakau!
Tā gribējās rīt, ka aizmirsās finālu iemūžināt
Bet, nu jā, kam negadās... jāizlīdzās bij` ar apšaubāmiem palīglīdzekļiem
Ehh, nu ko tur lai saka, eZZiiC ir riTTiigs čau-kakau!
Tā gribējās rīt, ka aizmirsās finālu iemūžināt
Bet, nu jā, kam negadās... jāizlīdzās bij` ar apšaubāmiem palīglīdzekļiem
Koroch, eZZiiC sadomāja liellopu akniņas uzveidot. Sagrieza akniņu šķēlītēs, mazliet uzblieza ar āmurīti - nu tā maigi
Tad pienam pievienoja sāli, piparus, sojas mērci, kaltētu ķiploku pulveri un līgani ielaida akniņas peldēties. Nu uz kādam 24h.
Tad tikpat maigi izvilka no peldes, apsusināja un ļāva pamaigoties maltu ķirbju mizu-kliju maisījumā.
Pēc tam uz pannas un, turpinot maigumu, no abām pusēm liegi apcepināja.
Klāt šim ātrajam paēdienam tika sagatavoti ātrie salātiņi no svaigi savāktajiem zaļumiem - gārsas, pieneņlapām un nātrītēm. Aromātam eZZiiC pievienoja svaigo gurķīti. Nu jāsaka - mnjammm!!! Kollega arii bija priecīgs un visu noēda gardu muti, piebilstot, ka zaļumi pavasarī jāēd!
Ķirbju mizu-kliju maisījums gan izklausās briesmīgāk kā Tavi zaļie salāti ...
bik tomēr jāpadomā par to foto kvalitāti..... Ar interesi skatos katru recepti (kura ir ok ) bet tās bildes baisi miglainas...