Šodien izdomāju, ka sev pusdienās gatavošu sautējumu!
Nepieciešams: 8 kartupeļi;
4 burkāni;
1 kabacis (mīkstums izņemts);
1 ziedkāposts;
1 brokolis;
1 bundža zaļo zirnīšu;
1 buljona kubiciņš dārzeņu vai vistas;
500 g vistas stilbiņu
Pagatavošana:
Kartupeļus un darzeņus sagriež, tad vistu apkaisa ar garšvielām apcep zeltaini brūnu
un liek katliņā kartupeļus un burkanus, pārlej ūdeni tā lai pārsedz tos. Pa virsu liek apcepto vistu.
Pēc 20 minūtēm pievieno ziedkāpostu, brokuļus, kabaci, zaļos zirnīšus ar visu sulu un buljona kubiciņu. Visu vāra līdz ir gatavs.
Var iztikt bez sāls un citām garšvielām.