kur Alus?
man apnika siermaizītes un frī.... tālāk paņemam siru un frī :D nice
Sobrid kamer gala atkausejas, pateikisu ka es daru :D
Sakums tads pats, 1-2cm skeles, apber ar sali un pipariem no abam pusem un ar roku iesit (ar amuru saboja galas strukturu jo es taisu no tiras filejas,maza galas (mm)) un tad lieku bloda un apleju ar elu katru to gabalinu un lauju iesukties, pec tam uz karstas pannas metu virsu 3min no katras puses un sanak varen suliga un garsiga gala, labak ka sija varianta, iesaku pameginat ;)
A ja piemirsu pateikt ka galu cep uz pannas kopa ar sipoliem kas velak ir smuki pcepusies un piesukusies ar galas merciti un sanak ka laba piedevap ei ediena ;)
Vispār lai tādu ieēstu man būtu vismaz 2l jāizdzer! (Bet es apēstu ja ir līdzīgi veida piedāvājumi varam satikties, rakstat PM!)
Šādi taisīta gaļa tiešām perfekti garšo un ir visiem jāizmēģina, pats esmu taisījis tādā veidā un sanāk perfekti, ar sieru vispār.
jaunais spoku hiits - fochet un raadiit kaa gatawo sawas pusdienas.....
ok es saprot ka te ieliek kuuku, cepumu un kaadu sarezgjitak pagatavojamu edienu kur ir vajadziiigi savi knifi
bet nafig citi liek kaa vinji cep kartupejus ar galju, vistu riivmaizee vai siermaizes bez jebkaada iipasha knifa??? tieshaam pasaule ir tik zemu nolaidusies ka visi eed tikai roltonus un hesiishus un neko vairak par ceptu olu nemak uztaisiit, tapee shis skaitas kkas ahuuni kruts(no offence) ?