es selerijas sakni un burkānus ļoti mazās, bet apmēram 2mm x 2mm x 5cm garās strēmelītēs sagriežu un atstāju zupā, puravs ir kruts, serelijas kātus var sagriezt, iemetu sagrieztu tomātu, sīpolus var apcept vai arī samest tā pat, daudz ķiploku daiviņas (lielās var sagriezt) un vistas buljona vietā sametu garneles un vienu baltās zivi sagrieztu 1cm x 1cm gabaliņos, un tad jau var ar kokosriekstu pienu, tum jum pastu, skatam pētersīļu lapiņas vai lociņus un āzijas zupiņa gatava - ir gan asumiņš sviedrītim, karstumiņš lai puņķus izdzītu, gan vitamīni no purava, selerijas, ķiplociņa, gan sāts no zivs un garnelēm.
dažreiz zupā ieleju vienu sakultu olu, tad ir arī tumīgums.