un piemaļam pupu masai sīpolu ar visiem taukuma pikučiem
Liekam bļodā samalto pupu un sīpolu masu
Reklāma
tagad laiks izprast šo ēdienu samaltas pupas nav gaļa, tās var mīcīt cik grib, bet izcept no tām nedz pankokus, nedz plācenīšus. nedz bumbuļus nevarēs, jo tajās nav nekādu saistvielu - viss izjuks pļurā ... tamdēļ, lai cepamais "turētu formu", ir obligāti jāpievieno saistvielas, šeit ieteikumu ir daudz : ola+ rīvmaize ola+ mannā putra ola+ kartupeļi šoreiz izvēlos to, kas dos maksimāli maz "papildus garšas", lai pēc iespējas saglabātos smeķis - ola un ciete speram klāt masai vienu pautiņu
pa fikso saspundējam melnos piparus - svaigi samaltam piparam ir pilnīgi cits smeķis
liekam bumbuļu masai klāt tējkaroti kukurūzas cietes (vai kartupeļu) tā dos papildus garantiju, ka cepot nekas neizjuks pieberam piparu un sāli
Reklāma
visu kārtīgi samaisam
ķeramies klāt pupu bumbuļu ripināšanai, veidojot nelielas bumbeles