un leju virsū olas ar sieru.
Tadāāām.. Beigās iznāca gaisīgs, zivs rausītis! :)
un leju virsū olas ar sieru.
Tadāāām.. Beigās iznāca gaisīgs, zivs rausītis! :)
Nekad nepērc pangasiju, jo pangasijas tiek audzētas Korejas notekūdeņos( tā tos varetu nosaukt, jo visus sūdus un atkritumus viņi laiž upē, kur audzē tās zivis), cik man zināms Koreja ir vienīgā valsts kas exportē uz Latviju pangasijas.
Es vienmēr esmu teicis ka zivs ir jamāk pagatavot un tev tas ir izdevies...
Interesants fakts par mencām: Pirms rūpnieciskās zvejas uzsākšanas, kas nemaz nebija tik sen, vien daži simti gadu, zvejnieki vilka mencas, kuru svars sasniedza 90kg. Ar visu nozveju arī mencu izmērs pa dažiem gadsimtiem ir mainījies līdz vien dažiem kilogramiem.
Nu varbūt būtu vēl tuvāk pievilkusi bildes, sen neesmu redzējis mencas molekulāro sastāvu :D bet izskatās garšīgi ...
Bet tomēr visgardāk garšo kāds asarītis ar raudiņu paš ķerts un cepts
Iskatās gardi!++
man atkal nenormāli garšo zivis,bet vārītuzivi gan nevaru.kaut kāda bērnības trauma.jau no vārītas zivs smakas vien paliek slikti.
tā teikt,ja zivi vienreiz no ūdens izvelk,tad atpakaļ bāzt viņu tajā nevajag,vismaz ne verdošā.
++ganjau ka ir garšīgi,būs kādreiz ar tvaicētu lasi japamēģina,no tā man slikti nepaliek arīmtad,ja ar karstu ūdeni apstrādā.
Tā jau kaut kāda omlete ar zivs piedevu un siera piešprici! Cerēju ieraudzīt ko citu :(