Oky liekam atpakaļ vāciņu, un izslēdzam gāzi. Atstājam vāciņu , jo tad viņa nepielips pie pannas un būs vieglāk viņu likt sev šķīvī, kā arī pēc tam vieglāk mazgāt pannu :D
Izskatijās garšīgi,līdz 14.bildei, bet tāpatās sakaārdināji :D
Oky liekam atpakaļ vāciņu, un izslēdzam gāzi. Atstājam vāciņu , jo tad viņa nepielips pie pannas un būs vieglāk viņu likt sev šķīvī, kā arī pēc tam vieglāk mazgāt pannu :D
Man vienmēr tas šķidrumiņš visvairāk garšo..parasti olu kultenim tā vairāk piena pieleju, lai šķidrumiņš būtu! ņommm ņommm
sajauc nedaudz citronskaabi ar sodu un tad pieshauj klaat vinju sakultajai olai..(kjip laikam tas skaitaas cepamais pulveris).. un tad vinja patieshaam buus puffffffiiga.. tik skaties ka neiet paar panaas malai..:D
Khēēē.. Visi māk .. Kurš vnk nevar tās olas uzcept... Es taisu arī garšīgāk, bet es savu "pufīgo" omleti nelieku šeit..