Ļoti vienkārši pagatavojami un ātri.
1.5 glāze miltu
2 ēdam karotes cukura
1 ēdam karote sviesta-vai 2 ēdamkarotes eļļa
1 ola-var nelikt (pēc izvēles)
0,5 glāze piena vai ūdens
0,5 tējkarote sodas (dzesētas) vai cepamais pulveris
eļļa cepšanai
pūdercukus pārkaisīšanai
Visu samaisa vienā masā, tā lai nelīp pie rokām, pēc tam plēš gabaliņus, var taisīt bumbiņas vai kā žagariņus (kā pašiem tīk) un liek uzkarsētā eļļā. Ņem ārā kad tie kļūst zeltaini brūni. Pārāk biezus nevar likt, jo citādi viducī tie paliks jēli. Ja vēlas var pievienot arī pildījumu. Beigās pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai izdodas un labi garšo. ;)