Tagad sekojam ari http://www.draugiem.lv/spokupavars/
P.S JEBKĀDA manu recepšu pārpublicēšana ir jāsaskaņo ar MANI !!!
Tagad sekojam ari http://www.draugiem.lv/spokupavars/
P.S JEBKĀDA manu recepšu pārpublicēšana ir jāsaskaņo ar MANI !!!
Bez 1800 plusiem neko jaunu negaidat ;) esmu veltijis visu vakaru gatavojot, fočējot , resaizu bildēm taisot, apstrādājot un rakstot visu zemākesošo. - Varētu padomāt, ka kāds tev to spiež darīt. Iedomības kalngals.
Es mērcīti liktu pašā apakšā, citādi kad esi uzlicis augšā, tu nedaudz saspied un viss iztek. Un sieru obligāti vienmēr virs siltas gaļas, lai nedaudz pakūst
Zini, tā maltā gaļa pašā sākumā man atgādina tos mazos lokanos rozā tārpiņus, kurus džeki UK veikalos vai sazin kur pirka makšķerēšanai
bet burgerīši ņammīgi izskatās
Es gaļu samaļu pats, jo tad es redzu ko maļu, bet nu katrs dara pēc ieskatiem. Šitā kotlešu masa vairāk vistu nekā cūku pēc krāsas atsit. :D
atkariibaa kaada mikroviljnju kraasninja
ja leets suuds tad protams ka suukaa, bet taas kuraam ir grilla rezjiim etc ir fucking labas
Raksts ir tīri normāls, vienīgi apnīk katru reizi lasīt par šmigu un smēķiem. Nu nav tur ar ko lepoties, tas nepadara krutu. :)
starpcitu - iesaku izmēģināt pašam uzcept burgermaizītes - arī tas mājās ir izdarāms