Pievienoju miltus un mīcu mīklu piparkūkām. Mīcu ar gumijas cimdu, jo domāju, ka mīkla būs ļoti lipīga un ķēpīga. Miltus lieku pakāpeniski, lai neuztaisītu mīklu par cietu. Jau pievienojot miltus, mīkla gandrīz nelīp pie cimda un pavisam drīz tā kļūst ļoti viendabīga un vijīga. To lieku vēsā vietā atpūsties. Cepšu nākošajā dienā.
Padoms: piparkūku mīklai jāpievieno ierobežots daudzums cepamā pulvera, lai cepot nemainās forma un neizlec pūšļi, ko var ieraudzīt pat dažu ievērojamu saimnieču piparkūkām. Manā mīklā bez sākumā pievienotās pustējkarotes sodas, nekāds cepamais pulveris netika pievienots. Piparkūkas ir pietiekami irdenas.