Tomātus pārgriež uz pusēm,izņem sēklotni, iekšpusi izkaisa ar sāli un pipariem. Malto gaļu samaisa ar rīsiem, apceptiem sīpoliem, pievieno sāli, piparus masu samaisa, un piepilda ar pildījumu. Tomātus nedaudz ieeļļo, sakarsētā cepeškrāsnī 180*С (15-20 minūtes līdz gatavs). Gatavo mērci; pannā izkausē sviestu, pievieno skābu krējumu un miltus sajauktus ar ūdeni (1 TK milti krējums 3 EK), mērci izmaisa un uzvāra 2-5 minūtes, gatavai mērcei pievieno sāli. Gatavus tomātus pārlej ar mērci.
Iesakiet šo recepti draugiem un seko mums! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
tomāti 4
malta gala (100-150 g)
pusvārītu rīsu 50 g
sīpols 1/2
eļļa
salas, pipari