Uztaisām vēl paralēli ērkšķogu plātsmaizīti, kamēr sastāvdaļas, ko jaukt gaļai klāt atdziest !
Uztaisām vēl paralēli ērkšķogu plātsmaizīti, kamēr sastāvdaļas, ko jaukt gaļai klāt atdziest !
Uztaisām vēl paralēli ērkšķogu plātsmaizīti, kamēr sastāvdaļas, ko jaukt gaļai klāt atdziest !
Uztaisām vēl paralēli ērkšķogu plātsmaizīti, kamēr sastāvdaļas, ko jaukt gaļai klāt atdziest !
Uztaisām vēl paralēli ērkšķogu plātsmaizīti, kamēr sastāvdaļas, ko jaukt gaļai klāt atdziest !
Varam pildīt kabačus ar masu.
Pildam, pildam :D brīnumainā kārtā masa precīzi sanāca, parasti man nākas kādu kotleti vai tefteli vēl tiasīt, jo paliek daudz masas pāri.
Sarīvējam Gouda vai vienalga kādu nu sieru kāds nu kuram patīk un ir pa kabatai.
Izņemam no cepeškrāsns un apberam ar sarīvētu sieru (bišķi pietrūka, tapēc piegriezu ātri vēl dažas sķēlītes klāt).
Dekorējam kā nu katram patīk un kā kurš māk, nez man īsti nesanāk :D
Čedara siers ir labāks priekš šāda tipa ēdieniem, labāk kūst un garšo labi. Cena tikai nedaudz lielāka nekā citiem sieriem!