Ja kabaci ciest nevari, ar tukšu punci šoreiz paliksi!
Tu labāk žigli rakstam aizdieb garām, lai mēs ar kabačmīļiem pamieloties varam!
Ja kabaci ciest nevari, ar tukšu punci šoreiz paliksi!
Tu labāk žigli rakstam aizdieb garām, lai mēs ar kabačmīļiem pamieloties varam!
Gatavojot pusdienas šodien, bieži vien domāju jau par rītdienas pusdienām.
Šmorējot vistu spārniņus, klāt esmu piemetusi arī divus tītara spārna gabalus (tos, kas tuvak pie tītara korpusa) un te jau tie redzami, atbrīvoti no kauliem. Tiem, kas nezin - tīra baltā gaļa bez cīpslām, kādas ir vairumā tītata kāju stilbos.
Palicis vienīgais kabača gabaliņš no pašas dārza. Tam šoreiz ierādīta goda vieta - pirmo reizi to likšu pildītajās pankūkās kopā ar gaļu. Tas gaida jau sagriezts, lai kopā ar ar pēdējo gaļas malumu, to arī samaļu.
Kabacis jau damalts kopā ar gaļu
Apcepu sasmalcinātu sīpolu nelielā eļļas daudzumā. Tad pievienoju malumu un vēl apcepinu, pievienojot pikuci sviesta, melnos maltos piparus, svaigas pētersīļa lapiņas un sāli pēc garšas.
Pildījums pankūkām gatavs.
Nekavēšos pie plāno pankūku receptes, bet cepu tās un tinu pildījumu iekšā, kā redzams bildē.
Izceptās lieku kaudzītē, cieši vienu pie otras, lai neapkalst un netinas vaļā.
Tūdaļ vai kādā nākošajā dienā uz maza karstuma izsildu, apcepu un tad kā kuram tīk - vai ar krējumu, vai skābu dzērveņogu!
Visiem kabaču cienītājiem noteikti garšos, jo pildījums ir patīkami sulīgs, bez buljona piedevas. Arī garšas ziņā pankūkas ir neatkārojamas!
Mnjamm, ku gardi! Kabachi rullZ Bet ar kjirbiiti arii super, garshu taapat nejuut. Un ja veel spinaatinji