Labvakar, spoki!
Šodien sāku gatavot svētku galdu visai ģimenei. Ēdieni ir daudz, darbi ir daudz, bet paspēju arī padomāt arī par spokiem. Lai arī ēdieni ir daudz, grūti ir visu piefiksēt ar foto, tāpēc tagad ievietošu pildītā cepeša recepti un rīt pildīto jūras velšu olu recepti. Beigās noteikti atrādīšu kopējā svētku galda izskatu.
Sastāvdaļas cepeša pildījumam: krēmsiers ar zaļumiem, saulē kaltētie tomāti eļļā, apcepti ķiploki.
2,5kg cūkgaļas karbonāde.
Marināde: marināde no mana iepriekšējā raksta.
Pildītais cepetis ar krēmsieru un saulē kaltētiem tomātiem7
104
0
Autora bilde
Sastāvdaļas visam cepetim.
Autora bilde
Iegriežam karbonādes gabalam pa vidu dziļu griezumu.
Reklāma
Autora bilde
Pannā apcepam ķiploka daiviņas.
Autora bilde
Uzjaucam marinādi. Vienīgā atšķirība no mana iepriekšējā cepeša raksta marinādes- pievienoju apcepto ķiploku eļļu.
Saite uz rakstu- marināde.
Autora bilde
Pildam karbonādi ar krēmsieru.
Reklāma
Autora bilde
Ievietojam apceptā ķiploka daiviņas.
Autora bilde
Tad pievienojam kaltētos tomātus eļļā.
Autora bilde
Vēl krēmsieru.
Reklāma
Autora bilde
Visu aizšujam ar diegu. Es izmantoju parasto diegu, bet var lietot pārtikas diegu.
Autora bilde
Nosmērējam visu ar marinādi un pārberam ar sīpoliem. Noklājam ar pārtikas plēvi un liekam ledusskapī uz 24h.