Ātri parādīšu, kā uztaisīt pildītu papriku. NomNomNom
Pildīta paprika pohainu gastarbaiteru gaumē.62
Tātad,mēs ar piupiupiu vakar izdzērām šausmīgi daudz sūdīga viskija un mums šon bija slikti un gribējās ēst. Izdomājām ka vajag taisīt pildītu papriku. Uztaisījām un sabildējām jums par prieku.(īstenībā,taisīja un bildēja piupiupiu,es tikai uztaisīju rakstu. Tā nu tas ir,viņa māk taisīt ēst,es tikai ēst.)
Sastāvdaļas:Paprika(bez tās točna nevar iztikt...)Griķi,maltā gaļa,kukurūza,burkāni,samalti kompaktdiski,gaileņu krēmzupas pulveris,krējums,siers,garšvielas. Ja rodas jautājums kapēc uz produktiem viss rakstīts vāciski tad tas ir nejau tapē ka mēs principā boikotētu LV zemniekus bet tapē ka mēs esam fcking Vācijā.
Uzliekam vārīties griķus(var jau mēģināt arī ar nevārītiem bet nafig mēģināt zobus izlauzt?). Pannā sutinam malto gaļu un burkānus.Pēc tam pievieno kukurūzu,ūdeni,krējumu un krēmzupas pulveri.+ garšvielas un alkoholu pēc izvēles.Alkoholu var neliet katliņā bet pa taisno kuņģī,tāpat sajauksies.
Pildījuma masa gatava. Tiem kas nevar uzminēt,pateikšu priekšā,griķi ir jāsajauc kopā ar mērci.(nekādas necieņas pret jūsu intelektu,sīkie)
Izgriežam paprikai kātiņu ar bik rezervi lai smukāk.Sēkliņas arī jāizņem.Ķirurga skilli ir vēlami bet ne obligāti. Sastūķējam masu paprikā,uzklājam pa virsu siera šķēli un uzliekam atpakaļ cepurīti.
Saliekam visu uz pannas,180 grādu temperatūrā un ejam pīpēt,urbināt nāsi,kretinēt kaimiņus vai ieslīgt komā. Cepam kamēr vai nu piedeg vai ir gatavs. Kas būtībā ir viens un tas pats,manuprāt.Piupiupiu iebilst bet šis ir mans raksts un mans kompis.
Galarezultāts. Jāmāk bildēt lai neredz piedegumu,ne?:D
Uzliekam uz šķīvīša,ēdam ar nazi un dakšiņu. Primitīvo komiksu un 4klases līmeņa melno rāmju fani drīkst ēst ar rokām,labas manieres un etiķeti es jums mācīt netaisos,priekštam jums ir mammas.Btw,tie kas nosauks mani par gopņiku Spoku ballītē šķirsies no telefoniem. Veiksmīgu dienu.