Kārtēji eZZiiCim bziks uznāca. Sagribējās ko tādu, nu kaut ko tādu
Kā jau spocēni zin, eZZiiC moš ir čau, rasma, bet nu nekādi ne bremze.
Tā kā lietā tika liktas ķirbju sēkliņas. Tās riktīgi iemočīju ūdenī, lai briest. Kad gana bija sabriedušas, ar blenderi jamām pa to koko. Iegūto masu izspiedu caur divkārtīgu marli. Sanāca pieniņš un ķirbju sēkliņu sausais atlikums.
Pieniņam piemetu 2 atkaulotas datelītes, lai dabūtu mazliet saldumu (maz!).
Hmm, incants padzēriens sanāca, ja kas!
Bet nu tagad vstal vopros rebrom - ko darīt ar sauso atlikumu? Nemetīs tak tādu labumu misenē, vne?
Un šajā brīdī eZZiiCim smadzeņpodā opjatj lampochki zaigralji...