.. taisam vēl un atkal liekam uz šķīvja..
.. kad apnīk taisīt, liekam karsēties pannu ar eļļu
.. taisam vēl un atkal liekam uz šķīvja..
.. kad apnīk taisīt, liekam karsēties pannu ar eļļu
Cepam pelmeņus, man liekas, ka nav jāstāsta sīkāk kā to dara
Kamēr cepjas pelmeņi sagatavosim siera mērcīti. Katliņā ielejam 1 glāzi piena un uzkarsējam, tikai nepiededzinam
Kad piens mums karsts liekam kausēto sieru- visu bundžiņu un maisam kamēr tas izkūst
Pievienojam mazliet zaļumiņus.. Mazliet pavāram, lai mērcīte mazliet sabiezē..
Gatavs.
Pelmeņi
mammu pieliku pie darba. un ziniet ka sanaaca? baigi labie pelmenji.
Vakar taisīju un gribeju autoru nogalināt! :D
Vajadzeja pabrīdināt, ka tas nav 20min pasākums! :D
Bet, sanaca lieliski, nenoliedzami! :)
Labi izdomāts. Bet mīklai būtu jābūt plastiskai, nevis elastīgai, jo elastība ir materiāla īpašība deformēties slodzes ietekmē, bet pēc slodzes noņemšanas, atgūt sākotnējo formu un izmērus, bet tas nekas. ;);)
tiko šitos pagatavoju! Super mīkla, ja sieru pieliek, tad atgādina siera cepumus! Super! plusiņš no manis!