local-stats-pixel

Peec shitaa aplaizisi pirkstus ar aciim ;)62

Sniegshu jums nelielu ieskatinju kaa es taisu majaas gatavotu picu. Tas buus neaprakstaami erotisks baudijums juusu garshas kaarpinjaam! :D

Jums buus nepiecieshams :

1.) Picas pamatne - peerku Rimi vai Maxima! (ja ir velme var ari pats miklu taisit!

2.) kečups - vienalga kaads, kas jums iet pie sirds!

3.) skhinkis :D - njemu maximaa pa leeto 50 sant pacinja :D

4.) Ananasi - bundzaa ( da jebkaadi)

5.) siers - ( kkadu forshaak kuustoshu - holandes utt, krievijas taa sudigak! )

P.S. ATVAINOJOS PAR RAKSTIBU , NAV GARUMZIMJU!!!!!!!!!!

P.S. 2 Izsalkushiem nav ieteicams skatities!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
677 18 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 62

0/2000

Picas tā netaisa! Šis ir fiksais variants, bet tehnika tāpatās ir nepareiza.

Jebkurā gadījumā pēc mērces uzklāšanas ir siers, kas rada tādu kā spilvenu. Pareizi, ka pieminēji, ka vajag ņemt kādu kūstošo sieru, bet iztikt ar vienu sieru labāk nevajag. Rimčikā ir pieejams mozarella siers par nelielām naudiņām. Sākumā sarīvēt nedaudz holandes sieru un pa virsu uzlikt vēl nedaudz mozarellu, lai "spilvens" ir pufīgāks.

Tālāk jāieminās par kečupu. "Vienalga kāds" sistēma nederēs. Par kečupu vispār ir jāaizmirst. Vislabāk ir ņemt tomātu pastu un ja tā ir nedaudz par biezu, tad atšķaidīt to ar nelielu ūdens daudzumu un pielikt klāt oregano vai piparus (atkarīgs no tā, cik pikanta mērce jums patīk).

Nedaudz vairāk par šķiņķi - vislabāk ir ņemt to, kas pārdodās uz svaru. Man personīgi patīk RIMI zemnieku šķiņķis, jo tam ir interesanta garša un ir atbilstošs picu cepšanai. Var iztikt arī ar salami, tikai tad ir jāņem "vārītais" salami, jo tas neizkalst tik ļoti kā kūpinātais.

Ananāsi aļa "da jebkādi". Muļķības! Vislabāk ir ņemt svaigu ananāsu, jo tas nav peldējis sīrupā trejdeviņas nedēļas un cepot tas nepaliek tik brūns. Ieteicams ir pievienot ananāsus pēdējās minūtēs, lai nepiesvilst.

Īsāk sakot - šādi picu taisa tikai iesācēji un rezultāts nav tas acij tīkamākais.

0 0 atbildēt

labāk mīklu taisīt pašam, tad ir garšīgāk ;)

0 0 atbildēt

Es gan taisu pamatu pats un pielieku asumam piparus, sulīgumam tomātu un nedaudz uzrīvē garinētus murķīšus... emotion

0 0 atbildēt

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D  patiesiba acis kozh :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

0 0 atbildēt

uzzdina apetīti+

1 1 atbildēt

Nevajadzēja tos ananāsus :(

1 1 atbildēt

dalab tagad visi liks kā viņi taisa sviestmaizes spokos un pelnīs + tas tak nav norm!! emotion

0 0 atbildēt

 

MMMM gardi!!!!! :D  Noskataties manu vidiku!! http://www.youtube.com/watch?v=-ZeWVBaWMVU

0 0 atbildēt

Fujjj, Pica ar ananāsiem.... Bleh.

1 1 atbildēt

ar paštaisītu mīlku ir daudz garšīgāk

0 0 atbildēt

ohhhh my god

0 0 atbildēt

Tā kā man ananāsi negaršo picās, tad dodu priekšroku ielikt kādu papriku vai marinētu gurķi :))))

0 0 atbildēt

:)

0 0 atbildēt

Vis jau buutu labi,bet es saubos par tiem ananaasiem.

Vnk neesmu uzdrosinaajies taadu pagarsot :D:D Bet pluss tev!!!!

3 3 atbildēt

Esmu par slinku laikam, es no Pica LuLu pasūtu :D SC, kudi garšīgāk un sātīgāk, kā Čilli picā...

0 0 atbildēt

cik tev tas izmaksāja??emotion

0 0 atbildēt

Negribu picu, jo ēdu frī ar kotleti. Lauceniekam pietiek. (kotlete no meža gaļas)

1 2 atbildēt

Labs veids, kā pelnīt plusiņus - uztaisi kaut ko tik vienkāršu kā picu. :D Varbūt vēl sviestmaizes? emotion

0 1 atbildēt

visu sadirš tie jobanie ananāsi emotion

man pie majam vasara strada picerija kur ahujenna leti un baigi labas picas emotion

un 1 reiz izmegjinaju exotisko ar ananasiem ... raava uz augshu emotion

0 1 atbildēt

kaa tad tur buss ???liksim kaa uztasiit sviestmaizi ?:D maize sviests desa ?:D

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »