local-stats-pixel

Pēc vairākkārtēja Lesteta lūguma35

199 1

Hei, spocēni, atkal brīvdienas piebeigušās...

Te tādu laiku apukaļ Lesteta rakstā pavīdēja banānu mizu izmantošanas variants. Un tad jams izdomāja, ka eZZiiC varētu pamēģināt visu to uzčinīt. Protams, ka eZZiiC spurojās pretī, jo banāni praktiski nav racionā. Bet tad, vienu vakaru pasmadzeņojot, eZZiiC izdomāja, ka tomēr varētu pamēģināt.

Ok, eZZiiC aizdevās uz veici, nopirka 2 banānus un raitā riksītī devās uz māju pusi, pilns apņēmības kaut ko Lestetam par prieku uzveidot.

Reklāma
Reklāma
199 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 35

0/2000

Paldies 🥰 Tas izskatās vienkārši, bet garša tiešām bija kā bekonam?

13 0 atbildēt

Nu re VEGĀNI var līksmot- bekona aizstājējs atrast.. 😂

11 0 atbildēt

labais👍

9 0 atbildēt

Kaut kas nedzirdēts un neredzēts.emotion

9 0 atbildēt

Vajag pamēģināt.

7 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

pagaidām varu atļauties cūkgaļu un kartupeļus,cerams,ka tā tas arī paliks.

6 0 atbildēt

Ta ! 😳

Nu TĀDA nabadziba ka arprats , arprats !

Sapelejis siers un ceptas bananu mizas !

😉 !

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Esmu taisījusi, bet tikai mizas ar dakšiņu sadalīju garās strēlēs, un citādāku "marinādi" taisīju. Iesaku izmantot organiskos banānus, lai mazāk ķīmijas mizā. Un neiesaku pārāk gatavus banānus, jo tad var būt banānu piegarša. Svarīgi ir visu balto mīkstumu noņemt, lai nebūtu piegarša.

Un svarīgi ir nepārcept, lai nejūk ārā, bet arī izcept kārtīgi, lai nav sīksti. Bet man garšo. Labs veids, kā pārstrādāt banānu mizas, ja lieto uzturā ikdienā banānus. (:

1 0 atbildēt

Vājprāts.

2 8 atbildēt