local-stats-pixel

Pavlova4

139 1

Kūka kas garšos visiem bezē cepumu mīļotājiem. Savu nosaukumu tā ir ieguvusi pateicoties, skavenajai Krievijas balerīnai Annai Pavlovai, kuri šī kūka bija mīļākais našķis, par to nebrīnos, man arī tā garšo! Tā ir viegli pagatavojama, un katrai gaumei bet līdz tā būs gatava jāreiņinās ar ~1.5 stundām. SASTĀVDAĻAS: 5 olas (vajadzīgi būs baltumi) ~500g cukurs + 1 ēdamkarote putukrējumam 750g saldēti vai svaigi augļi/ogas 200ml saldā krējuma (būtu ieteicams vairāk, bet pēc vēlēšanās) 1 tējkarote vaniļas cukurs

Reklāma
Reklāma
139 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000

emotionkaut kur smaržo pēc īstiem našķiem !

8 0 atbildēt

Vecāmamma šamo mēdz uztaisīt šad tad. Ir labz. Vienīgi, man gan labāk garšo bez augļiem/ogām, bet nu, tās jau ir tikai nianses. :)

0 0 atbildēt

autore toč uz 5cām olām puskilo cukura liki ? bik pa daudz izklausās - vidēji uz vienu olas baltumu pa 60-80 grami sanāk ... nē nu jā tās ir lielās "lauku olas" ta OK

trauku sildit arī nav īpaši vērts galvenais, lai olas i istabas temperatūrā nevis "no ledusskapja"

+ pie putošanas iesaku piebērt šķipsniņu sāls - tas palīdz masai stingrai tapt un pats galvenais kukurūzas ciete pa tējakrotei uz olu un beigās pustējkarote etiķa ...

sāls, ciete un etiķis ir tie "knifi" kas bezē padara perfekti pufīgu no iekšpuses un trauslu no ārpuses ...

0 0 atbildēt