Esmu dzirdējusi pārmetumus, ka mani rullējumi viens no otra daudz neatšķiras. Daļēji piekrītu, jo visās kūkās ir vieni un tie paši pamatprodukti kā cukurs, olas, milti, sviests, krējums un, tomēr, no vieniem un tiem pašiem produktiem katrai saimniecei kūka iznāks atšķirīga. Arī man, cepot diezgan bieži, nekad tās neiznāk vienādas, jo olas nekad nav vienādas, milti arī ar dažādu lipekļa saturu, cepšanas režīms, garšvielas, to daudzums u.t.t. vienmēr mājas apstākļos ir atšķirīgi. Lai arī kā, katru reizi cenšos ielikt kādu jaunu niansi. Šoreiz tas būs krēms, kādu agrāk nekad negatavoju.
Ruletei no 7 olām turpinājums bildēs. Tā cepta Olu koncerta konkursa laikā, jo gribējās kaut ko reālu no olām.