local-stats-pixel fb-conv-api

Pārsteiguma brokastis 2 personām65

354 13

Labrīt, šis ir mans pirmais raksts un tajā es vēlētos pastāstīt kā pagatavot savai sievai, draudzenei, vienvārdu sakot otrai pusītei brokastis, kuras paliek atmiņā. Recepte, nu labi, cik nu tur no receptes, bet pagatavošana ir diezgan vienkārša.

1. Ieslēdzam mūziku, pagriežam mazliet skaļāk, tā lai otra pusīte sāk mosties augšā.

2. Sameklējam visas sastāvdaļas. 4 olas, 1 tomāts, loks, sīpols, gaļa(bekons, desa u.c) margarīns un 10 šķēles baltmaizes, pipari, sāls.

3. Uzliekam sildīties pannu un iepilinam eļļu.

4. Iesitam visas 4 olas panna, centieties pret pannu vai ar nazi olu pārsist ar pirmo reizi, citādāk gadīsies arī pa kādai čaumalai. Protams, olām uzberam sāli. Es olas cepu no abām pusēm var arī no vienas, bet tad uzmetam vāku, lai dzeltenums ir stingrāks.

5. Kamēr cepas olas, sagriežam tomātu ripiņas, protams, neaizmirstam izgriezt to negaršīgo serdi. Kārtojam tomātus uz šķīvja gar maliņu tam.

6. Nu jau olām vajadzētu būt gatavām un tās arī liekam klāt pie tomātiem, pa viducīti.

7. Liekam uz pannas cepties gaļu, kamēr tas notiek, sasmērējam maizes ar margarīnu, sagriežam sīpolu ripiņas un sadalam tos pa gredzentiņiem, kā arī sagriežam lokus.

8. Izcepto gaļu liekam uz šķīvja, uzmetam pa virsu sīpolus, lokus kā arī uz tomātiem uzberam sāli un piparus. Uztaisam klāt tēju, kafiju un ejam modināt otru pusīti.

Piedodiet par pāris bildēm, bet man viņam nestrādā ekrāns un līdz ar to nezināju kādas viņas sanāca.

Reklāma
Reklāma
354 13 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 65

0/2000

Vēl pankūkas (vienalga pufīgās vai plānās) ar kādu džemu, pašgatavotu ievarījumu vai kādu sīrupu ir ideāls brokastu ēdiens. 

0 3 atbildēt

Maizītes ar margrīnu - nu vienk vēēēēē. Saprastu, ja būtu ar īstu sviestu. Tā produktu izvēle noteikti nav domāta priekš manīm. Cerams,mans  mīļotais neizlasīs un neiedvesmosies.

0 7 atbildēt

divas krūzītes, bet viena dakšiņa? forever alone fail emotion

0 10 atbildēt

laukos shitaa var veceni koljiit, bet veciit esi reaals

garsho peec suuda gan jau

2 13 atbildēt

uz veemienu paraava!....emotion

2 26 atbildēt
« 1  2  3 »