Padalīšos ar kādu sātīgu recepti, meitenēm, ļoti, šaubos, ka ies pie sirds, taču džekiem kā ātra uzkoda gan patiks. klāt dzeramo gan paši meklējam, kas vairāk patīk.
Sorry par slikto kvalitāti, ar telefonu ir kā ir.
Pagasta variants15
Sastāvdaļas - Maize, Majonēze, Desa/Šķiņķis, Tomāti, Marinēti/Skābēti gurķi.
Ieroči - Flexis, viens koka gabals uz kura visu sadalīt un mikrene.
Ņemam četras maizes šķēles, ja nav grieztā - ņemam flexi un sadalam
Bliežam visam virsū majonēzi
Es savējo citreiz vēl ar āmuru izklapēju
Tālāk ņemam un ar flexi apstrādājam šķiņķa gabalu, var izmantot ar Huskvarnu vai parasto ripzāģi.
Tad to visu gaļas kalnu krāmējam uz majonēzīgajām maizes šķēlēm
Nosperam no omes pagraba vienu gurķu burku
Kamēr čoms cīnās ar burkas vāku, sagriežam sieru un saliekam virsū tiem brīnumiem, tad to visu uz 1,5min ieliekam mikrenē.
Pievienojam tomātu šķēles
Nācās arī burku ar flexi atvērt, uz tomātiem virsū liekam sagrieztas gurķu šķēles, vēlams biezas, lai jūt.