Nu kā i, ko, spokuči?
Svētku mielasti jau pagātnē, laiks atslodzei
Šajā sakarā eZZiiC tā padomāja un izdomāja, ka jāuzčinī tak kaut kas salīdzinoši viegls, lai vēderītim komfortabli
Nu kā i, ko, spokuči?
Svētku mielasti jau pagātnē, laiks atslodzei
Šajā sakarā eZZiiC tā padomāja un izdomāja, ka jāuzčinī tak kaut kas salīdzinoši viegls, lai vēderītim komfortabli
Gandrīz aizmirstā ribiņa tika likta lietā, sākumā visa pat katlā neietilpa Kad ietilpa, tad bija jānoņem putas un jāpievieno puravčiks, lauru lapa, piparēni, sāls un mazliet cukurs. Aidā, lai tik viss vārās!
Vieglai zupiņai vieglas sastāvdaļas Jau labu brīdi eZZiiCim ir dažas fiškas:
- pēc iespējas nepievienot zupām kartupeļus;
- neapcept dārzeņus dēļ liekā taukuma;
- pievienot zupām it kā netradicionālas sastāvdaļas.
Ķīnas kāposts ļoti patīkami iekļaujas zupā - eZZiiC atklājums.
Kad virums labi pavārījies, pievienojas burkāni. Bietīte jau sarīvēta.
Ribiņas gatavas, izlekušas atvēsinaties. To vietā ienira kāpostiņš un bietīte. Tad kārta citroniņam. Ja vajag, pievieno vēl cukuru un sāli. Un laiks ķiplociņam.
Uguni nost, vāku virsū! Pēc mirkļa ieber sagriezto gaļīti un atkal zem vāka.
Zvaigznes dienā eZZiiC noriskēja iebaudīt iegādāto alu Polārzvaigzne...
Šreks saviebās, eglīte sāka mest skujas, bet eZZiiC saprata, ka veltas cerības...
Bomžiem gan prieki
Pusdienlaiks klāt, pie zupītes lieti noderēja kollegas dāvātā rupjmaizīte ar sēkliņām.
Lociņus eZZiiC veiksmīgi aizmirsa mājās, lab, ka darbā sīpolēns mētājās... nu un košā karote apetītei!
Mņjam, lai visiem jautri un viegli!