local-stats-pixel

Ohh, pārdozēju!28

170 1
Reklāma
170 1 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Ne Tu vienīgais, kurš ir izgājis šo mācību, bet ar kartīgu rupmaizes šķēli ir super garšīgi, ja vēl saldo vai zilu sīpolu šķēlītes uzgrieztu pa virsu, siekalas sāka tecēt. emotion  emotion (kas vaines kārtīgam speķītim?). Gandrīz vienmēr var atrast risinājumu.

6 0 atbildēt

Normāls galerts! emotion

5 0 atbildēt
Nākamreiz tām ādām speķi nomizo nost, no ādām zaceni, bet speķi sašņikā sīki vai samal, izkausē pannā, taukus nolej kādā bļodelē, bet tiem tā saucamajiem grimšļiem piecepini sīpolēnu, drusku sāli un melnos piparus. Atdzisis būs arī labu labā zacene uz rupjmaizītes emotion
4 0 atbildēt

Kaut ko šādu vēl nebīju redzējis. 

4 0 atbildēt
Kas tas ir???
3 0 atbildēt

Šad tad der arī kas treknāks!

3 0 atbildēt

Nu pie vodkas, būtu izcila zacene emotion 

3 0 atbildēt

Jā, tauku nezūdamības likums  emotion 

2 0 atbildēt

baigi trekns emotion 

2 0 atbildēt

Ir jāmāk pasmieties arī par savām kļūdām! Forši!  emotion 

2 0 atbildēt

Patiesībā jau var arī ar visu speķi, ir tikai viens knifs. Noslēdzot vārīšanu piešaujam karoti etiķa, karoti cukura, trīs, četras citrona šķēles un nedaudz vairāk piparojam. Rezultātā iegūstam nedaudz pikantāku produktu ar maigu struktūru. Ideāli būtu ja šādas ādas ir lielos gabalos tad to negriežam bet pēc gatavības tinam ruletē. Ideālā to var papildināt ar plaucētiem, žāvētiem augļiem. Vēlamākais variants - melnplūmes.

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt