Nu īsts monstriņš mums visiem piemiedz ar aci
Šādi sagriezta zacenīte tā vien prasās uz rupjmaizes šķēles!
Nu īsts monstriņš mums visiem piemiedz ar aci
Šādi sagriezta zacenīte tā vien prasās uz rupjmaizes šķēles!
Lai labi garšo! Nākamreiz eZZiiC speķi neizmantos, tad sanāks ne tik trekni!
Ne Tu vienīgais, kurš ir izgājis šo mācību, bet ar kartīgu rupmaizes šķēli ir super garšīgi, ja vēl saldo vai zilu sīpolu šķēlītes uzgrieztu pa virsu, siekalas sāka tecēt. (kas vaines kārtīgam speķītim?). Gandrīz vienmēr var atrast risinājumu.
Patiesībā jau var arī ar visu speķi, ir tikai viens knifs. Noslēdzot vārīšanu piešaujam karoti etiķa, karoti cukura, trīs, četras citrona šķēles un nedaudz vairāk piparojam. Rezultātā iegūstam nedaudz pikantāku produktu ar maigu struktūru. Ideāli būtu ja šādas ādas ir lielos gabalos tad to negriežam bet pēc gatavības tinam ruletē. Ideālā to var papildināt ar plaucētiem, žāvētiem augļiem. Vēlamākais variants - melnplūmes.