Ja ir vēlme pamēģināt ko no ķīniešu ēdieniem pagatavot savās mājās, tad šī recepte ir ideāli piemērota, jo produkti ir vairāk vai mazāk pieejami , un recepte ir bez īpašām sastāvdaļām un garšvielām. Esmu gan to nedaudz pārveidojusi, lai latvieša garšas kārpiņām tas būtu, kas piemērots. Taisīju kā eksperimentu, lai paskatītos vai garšos. Tāpēc arī makaroni, teiksim tā “parastie”, nevis ķīniešu nūdeles un bambusu dzinumi arī nav pievienoti. Kam tīk kas pavisam eksotisks, droši var pievienot, šajā gadījumā tad vajadzēs aptuveni pus glāzi. (Tiek cepti kopā ar dārzeņiem)
Katrā ziņā sanāca ļoti garšīgi, it īpaši, marinētie vistas filejas gabaliņi, un nākamreiz pievienošu gan bambusu dzinumus, gan taisīšu ar Ķīnas nūdelēm. Iesaku pamēģināt!!!
Pietiek runāt, lūk arī recepte!