local-stats-pixel

Norvēģu vafeles.1

51 25

Sastāvdaļas 4 olas 6 ēd.k. cukura 150 gr. sviesta vai margarīna 1 t.k. cepamā pulvera 2 t.k. kardamona 300 gr. kviešu milti Piens Pagatavošana: 20 min.

1. Sakuļ olas kopā ar cukuru, līdz paliek dzeltena, gaisīga masa.

2. Uz mazas uguntiņas izkausē sviestu vai margarīnu, tad pagaida lai atdziest un iemaisa olu masā.

3. Pamazām iemaisa miltus, lai nesaiet kunkuļos. Tad pievieno cepamo pulveri un kardamonu.

4. Beigās pievieno tik daudz pienu, kamēr sanāk saldajam krējumam līdzīga konsistence. (nu varbūt drusku biezāka) :)

Ņemam elektrisko vafeļu pannu, (derēs arī parastā) pirms katras vafeles no abām pusēm ieziežam pannu ar sviestu. Ielejam vidēji daudz mīklas un cepam kamēr vafele paliek gaiši brūna.

Ēdam kopā ar ievārījumu, saldējumu, zemesriekstu sviestu, sieru, u.c.

Lai garšo!

51 25 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 1

0/2000

Trula recepte, jeb cheap shit. Pluss būtu, ja tu parādītu, kā? Un otrkārt tās saucas beļģu vafeles. Nav liela māksla ielipt lētu recepti no kkāda kulinārijas saita :( VĀJI

5 0 atbildēt