Izcepu Napoleonu!
Vairs nevieni svētki nepaiet bez šīs kūkas.
Patiesībā es pat nevarētu nosaukt šo recepti par "Napoleona" kūku, bet gan par vārīto krēmu, jo krēms šajā kūkā ir galvenais.
Kā saka, ka vārītais krēms ir sarežģīts un daudziem tas nesanāk. Lai nu kā pēc manām domām tas ir ļoti vienkārš. Galvenais nevajag uztraukties un nevajag improvizēt, bet darīt visu kā receptē. Tad viss izdosies!
Tātad izņemam no saldētavas mīklu un liekam atkausēties. Mīkla jāizņem jau 2h pirms krēma vārīšanas, jo kārtainajai mīklai ir jāatkūst, lai to varētu cept.
Es izmantoju Cristella kārtaino, bezrauga mīklu, jo Tešlas mīkla bija izpirkta.
Šo vārīto krēmu var lietot arī citur un arī ēst tā pat vien!