Gribi paēst ?Tas labi
P.S.Šis ir mans pirmais superoriģinālais rakstsJa kāds no jums šo uztaisa ,tad lūdzu atsūtiet bilžas Un šī recepte, ir domāta 4 cilvēkiem(Man,man,man un man)
Gribi paēst ?Tas labi
P.S.Šis ir mans pirmais superoriģinālais rakstsJa kāds no jums šo uztaisa ,tad lūdzu atsūtiet bilžas Un šī recepte, ir domāta 4 cilvēkiem(Man,man,man un man)
Tad sākam,no sākuma mums/jums,vajadzēs tostermaizi,sieru(vēlams,jau sagriezto),sviestu(tik daudz,lai pietiktu cepjot).
Nogriežam maizēm garozas.
(Garozas var, apēst pats,vai atdot pīlēm,putniem ,vai izmest miskastē )
Tad,izrulējam mīkstumu,pēc iespējas ciešāk(un, jau liekam uz pannas sviestu).
Uzliekam (nopirkto) sieru,uz maizes.
Tad,sarullējam,bet TIK stipri cik tu spied,ciet porno lapu ,lai vecāki to neredzētu.
Kad sviests,izskatās šadi,tas nozīmē ,ka sviests ir izkusis.
Tad,liekam rullīšus uz pannas,lai jau cepas(Cepam no 5- līdz 10minūtēm).
Šādi,viņi izskatās izcepti.
Tad,ieliekam šķīvītī.
Vaine, un 1. jau ir tas ka raksta sākumā ir rakstīs"Gribi paēst par mazāk nekā 5 eiro?" tur 3 dienas var ēst :D pa 5 eiro var nopirkt kartupeļus, majonēzi, alu, un pārējo sabičot pa kojām un aiziet! kartupeļu sacepumu ar sieru un lētako desu var jau uztaisīt :D
Kāda starpība tur rullēt, nogriezt garozu, cept uz pannas, ja to visu var vienkārši paņemt maizi, uzsmērēt sviestu, uzlikt sieru un ielikt krāsnī? (Garšos tak tāpat un nebūs tik daudz jāčakarējas)
Un atrodas "gudrie", kuri šajā rakstā saskata ko labu un liek plusus.
Cilvēki, vai jūs maizi ar sieru nekad agrāk neesat redzējuši?