Olas cepšana brokastīs soli pa solim
Tātad sekojam katram solim un cepam augšā
Bet galvenais - visu ko dari, dari ar mīlestību
Sastāvdaļas:
olas,
tomāti,
sāls,
eļļa cepšanai.
Olas cepšana brokastīs soli pa solim
Tātad sekojam katram solim un cepam augšā
Bet galvenais - visu ko dari, dari ar mīlestību
Sastāvdaļas:
olas,
tomāti,
sāls,
eļļa cepšanai.
1. Vajadzīga panna
2. Mazliet eļļa, ieeļļojam pannu, lai ols nepiedeg.
3. Iesitam olu un uzberam bišk sāli.
4. Cepam. Ols jau mazliet paliek balts
5. Gandrīz gatava ola. Apgriežam uz otru pusi. Mums garšo labi izcepta ola. Ja jums nē, tad viss ir jūsu rokās
7. Liekam visu uz šķīvja un apkārt izdekorējam ar kečupu
Ceptas olas ir foršas, bet nav liela māksla dabūt noteiktu formu, ar formiņu vai specializētu pannu
Kā reizi, 14.februārī jādodas uz randiņu, varēšu uzdāvināt svaigi ceptas olas ar tomātiem! Cik romantiski!
Shitaa recepte tochna jaaizmeegjina, nekad neesmu cepis olu, ceru, ka sanaaks!!!
Ciest nevaru to fucking Valentiindienu, tad jau labaak
svineet "Forever alone day"...