Eļļu samaisa ar garšvielām ( hmeļi-suneļi,ķiploks,sīpols,vegeta), gaļas šķēles iemarinē uz 20-25 minūtēm,(ja ņem veselu gaļas gabalu marinē 60-90 minūtes), ledusskapī. Miltus izsijā, pievieno ūdeni, pēc vajadzības, mīklu samīca, liek maisiņā atpūsties 15 -20 minūtes. Mīklu sadala porcijās, izveltnē, un katrā mīklas plāksnē iepako gaļu . Izstrādājumu liek uz plāts kurā ieklāts cepamais papīrs. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 175*С 60 minūtes (ja gabals liels 90 minūtes). Mīklas lodīti pārgriež ,izņem gaļu (mīklu ēdiena neizmanto). Labu apetīti! Paldies par uzmanību!
Sastāvdaļas:
karbonāde vai šķiņķis 340 g
milti 140 g
ūdens 70 ml
eļļa 2 EK
garšvielas
sāls