local-stats-pixel

Mērce ar neskaitāmiem kunkuļiem? - Vairs nē!12

132 2

Laba diena.

Ja jums apnicis ēst mērces ar kunkuļiem, tad šis raksts ir domāts tieši jums! Jūs teiksiet, ka var taču mērci taisīt no saldā krējuma vai kausētajiem sieriem, tad tas viss maksā naudu. Toties milti un ūdens mājās ir visiem.

Nepieciešams:

Kartupeļi

Tomāti

Gurķis

Krējums (nav bildē)

Gaļa (man krūtiņa)

Milti

Sīpols

Ķiploks

Reklāma
Reklāma
Reklāma
132 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000

Es, kad taisu mērci un, lai nebūtu kunkuļi, parasti miltus ar ūdeni ( vai pienu ) sajaucu atsevišķā burciņā, sakratu un tad leju klāt...

 

Vakariņas īsta Latvieša stilā

7 0 atbildēt

Es gribu ēst :D

4 0 atbildēt

Kas vainas kunkuļiem ? Tik patīkami iekosties tādā smeķīgā garšvielu koncentrētā kunkulī......

4 0 atbildēt

jebkurā mērcē milti uz pannas jāapbrūnina mazliet un viss čiki.. galvenais, lai nav par daudz.. un ar krējuma likšanu klāt var izgāzties ;D krējums karstumā saiet kunkuļos un izvārās visa krējuma garša ;D

1 0 atbildēt

vienkāršāka un drošāka metode- bļodiņā vai krūzē sajauc miltus ar nedaudz ūdens, samaisi, un tad caur sietiņu salej uz pannas. ja kāds kunkulis bija- paliks sietiņā un ar garantiju nekādu kunkuļu mērcē nebūs

0 0 atbildēt

Siekalas mutē satecēja emotion

0 0 atbildēt

Es īsti neiebraucu - kāds arī savādāk taisa miltu mērci? Kur viņā var uzzīmēt kunkuļus vispār? emotion

1 5 atbildēt