local-stats-pixel

Marcipāns18

 188  0

Šodien pagatavoju marcipānu ;)) un sanāca 100 reizes garšīgāks nekā no veikala!emotion

Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Aizdomīgi vienkārši emotion

 13  0 atbildēt

Tīri ieteikums - daļu mandeles mazdruscītiņ apgrauzdē. Kā arī, ja mandeles malsi smalkāk - vai nu ar blenderi, vai jāgrūž piestiņā, tad masa pati paliks vijīga, baltumu nevajadzēs (drošāk, ja plānots uzglabāt našķi kādas dienas). Un vēl var tā olas baltuma vietā pie mandeļu - cukura masas piešaut kādu šļuku stiprā alkohola, derēs rums, brendijs vai šnabis (var jau viskiju arī, bet tad marcipānam būs tāda ļergas garša), ja izmantosi stipro uzlējumu (šnabi ar garšu), tad marcipānam būs šī garša, bet ne kā pamatgarša, bet kaut kur dziļi apslēpta nianse. Lai sokās!

 5  0 atbildēt

wow šī recepte ir loti skaista paldies par izdomu noteiki pameģināšu.emotion+++

 4  0 atbildēt
Siekalas mutē saskrēja, laikam būs jāskrien uz veikalu pakaļ mandelēm emotion ,paldies Tev par ideju emotion
 3  0 atbildēt

Es arī kādreiz taisiju, bet tajā receptē nebij olas baltums... Plusiņš par rakstu, ja būtu no kā uztaisīt varētu emotion

 1  0 atbildēt

Sanaca ari ?

 1  0 atbildēt

AAAMMMM, priekš cik personām sanāk?

Mēģināšuemotion

 1  0 atbildēt

Mmmm, marcipānsemotion

 0  0 atbildēt

👍

 0  0 atbildēt