Šogad uz Ziemassvētkiem man būs mazas eglītes. Tās uzbūvēju no groziniem, ko sacepu jau pirms nedēļas. Katrs niekojamies kā protam. Ja tādas lietas interesē, vari pavērot kā tas iznāca man.
Galvenā pildījuma sastāvdaļa vārītais sviesta krēms. Tā recepti esmu jau rādījusi http://spoki.tvnet.lv/receptes/Mans-varitais-krems/611144">Mans vārītais krēms
Daļu krēma centos ar vācu Dr.Oetkaer firmas pārtikas krāsvielu iekrāsot zaļu , bet laikam to krēmam jāpievieno lielā daudzumā, lai krāsa iznaktu intensīva. Man iznāca bāli zaļa, ka bildēs to nepamana.
Daļu krēma iekrāsoju ar kakao.
Vēl gatavoju groziņu pamatnēs iesmērējamo masu. Sadrupinu dalu groziņu, var ņemt arī kādus cepumus vai tortes atgriezumus.Pievienoju nedaudz skāba ievārījuma, kakao un gatavā sviesta krēma. Proporcijas var izvēlēties pēc paša garšas. Masai jābūt viegli smērējamai un tādai, kas samitrinās arī kraukšķīgo groziņu.