Pirmo reizi veidoju šāda veida rakstu. Tā kā sapratīšu dabisku kritiku. Ceru, ka kādu šis raksts iedvesmos pagatavot šo saldo brīnumu.
Mana pirmā saldā brunete6
Lai pagatavotu saldo bruneti, nepieciešams:
Kakao, cukurs, marmelādes, selgas cepumu paciņa, cukurs, ola, sviests pārtikas plēve.
Kausēju puspaciņas sviesta bļodiņā karstā ūdens peldē un pievienoju 5 tējkarotes cukura.
Sadrupināju cepumus. (Jāteic, mazliet pieļāvu kļūdu un sadrupināju pārāk lielus cepumu gabaliņus, nākamreiz drupināšu sīkākus)
Sagriezu marmelādes un pievienoju cepumu masai.
Kad sviests ar cukuru bija izkusis, ņēmu vēl vienu bļodiņu un iešķīlu olu, nedaudz uzsildīju to, intensīvi maisot, tad pievienoju olai sviesta un cukura masu, samaisīju. Tika piebērtas 10 tējkarotes kakao un turpināta maisīšana līdz kakao izšķīda. Tā lūk tika izveidota šokolādes masa! BET! Tik pat labi var ņemt un izkausēt jau gatavas 2 šokolādes tāfelītes.
Šokolādes masu pievienoju cepumu - marmelādes masai. Samaisīju.
Tālāk sekoja gareniskas formas izveide no saldās masas ar pārtikas plēvi. Izveidotā "desa'' tika ielikta uz nakti leduskapī. Var arī likt uz 5 stundām, ja ātrāk vēlas panašķoties. Vuola! Saldā brunete gatava.
Diemžēl pats gala rezultāts netika noknipsēts, jo lieli kārumnieki viņu nemanāmi ātri apēda.