Ahūna lazanja,tomēr..mani neliek mierā tas mužīgais jautājums - kā ir ar gaļas sāļuma regulatoratīvo pakāpi mūsdienu lielveikalos,kur tā tiek salikta,lai cilvēkiem ir pirkt ko un žirīt, kā arī fakts,ka paprika nekad nav bijusi tik inovatīva kā janvāra mēnesī,tad tas mani mīļie draugi ir tikai un vienīgi fantastiski!!Tas ir jaizmanto,kamēr ir dota iespēja,jo,kad iespeja ir palaista garām tad tikai mēs patiešām sākam tā pa īstam domāt,kāpēc ne es?kāpēc gan es šobrīd neēdu kvalitatīvus sīpoliņus kopā ar baklažānu atlikumiem.to visu zinot mēs nonākam vienkārši pretrunā ar sevīm un savām dabiskajām vēlmēm,kuras reizēm tiek apmierinātas darot to,kas nu kuram labāk,vai nu inovatīvs iekārtojums plauktā vai tikai sardele saldētavā..