Maltās gaļas šnicele.
Sastāvdaļas: Cūkgaļa maltā 300 g Baltmaize 2 gab Piens 100 ml Rīvmaize 3 ēdamkarotes Milti 2 ēdamkarotes Ola 1 gab Augu eļļa
Garšvielas: sāls, pipari, majorāns, sojas merce, oregano, ķiploks, lociņi, (pieveino to kas pašiem garšo)
Pagatavošana: Maizēi pievino pienu, malto gaļu ar maizi un garšvielām samīca. No gaļas masas veido šniceli, tad to panē miltos, olā un atkal miltos un olā, tad rīvmaizē. Cep sakarsētā eļlā no abām pusēm zeltainas. Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai makaroniem. Kartupeļu biezenis: Kartupeļus pēc izvārīšanas saspiež ar stampu ,pievieno sviestu, pienu visu saputo ar mikseri. Labu apetīti!